tisdag 8 juli 2008

Ebb och flod


Drömscenariot tar lite längre tid än vad jag hade räknat med. Det blev nästan dubbelt så långt som jag trodde. Så kan det vara ibland. Nu kände jag att det ändå var dags att faktiskt uppdatera bloggen, så jag visar en halvsida utav serien. Speglingen i rutan blev jag i slutändan hyggligt nöjd med. När man väl började pensla så föll bitarna på plats.

9 kommentarer:

Oskar Forsgren sa...

Mycket Lars blir det, med och utan skägg. Skulle du säga att serierna har självbiografiska inslag, eller har du bara använt ditt eget utseende?

lars sa...

Jag har förhållit mig väldigt fritt till mitt eget utseende. Jag har en liten spegel som jag bara tittar i ibland. I början av första kapitlet så tog jag lite porträttfoton med min mobil, men det övergav jag väldigt snabbt. För tidskrävande och på tok för stelt resultat.

Jag har tagit delar av verkligheten och satt in dem i serien. Alla karaktärer utom en har en verklig grund. Händelser har utspelats, saker har sagts med mera.
Sedan slänger jag på en rolig story. Relations baserat och en gnutta surrealistiskt med någon form utav handling. Jag tror det kan funka.

Loka Kanarp sa...

Otroligt snyggt!

lars sa...

Tack så mycket Loka. Jag vet att du gör porträtt av historiska människor till en tidning. Roligt! Sidorna som jag har läst har sett väldigt bra ut. Hoppas att du även har tid att arbeta med längre projekt också. Hoppas att du har det bra i stockholm och att vädret är lika vackert där som det är här.

Anders VB sa...

fan vad snygt lars!

lars sa...

Tack så mycket Anders. Jag såg att du var med i senaste Galago med din skogsserie. Hoppas att du har tid att fixa med lite nya grejer nu också. Har du planer på att dra igång med din rymd/relationsserie snart?

Oskar Forsgren sa...

Snygt tycker jag också! Det var många bekanta namn i senaste Galago, bra där, Pälso! Kallas du så?

lars sa...

Det började med att Nina kallade mig Pälso. När vi träffades hade jag ganska långt helskägg. Hon tycker att jag passar bättre i skägg än utan. Jag kallar henne Ninotauro (egentligen Tauro) och hade tänkt att ta med det i serien men det hade nog blivit för mycket.
Det fösta smeknamnet jag fick var Leif. Nina kunde inte komma ihåg mitt namn och uppenbarligen så såg jag ut att heta just Leif.

Oscar Hjelmgren sa...

Du försökte dig på en närapå omöjlig uppgift med den här speglingen, men du klarade det fanimej! Det är dessutom jäkligt likt dig.