torsdag 17 juli 2008

En alternativ död


Jag har avslutat den första delen i en rad ensidersserier om GG Allins död. Förhoppningsvis så kommer jag att hinna med att göra mer än två innan jag måste återgå till textningen utav Dödvatten. Jag var orolig att det stora antalet rutor inte skulle funka ihop med min tecknarstil, men jag tycker att resultatet faktiskt blev okey. Man måste kunna göra många rutor per sida om man ska kunna kalla sig serieskapare.

3 kommentarer:

Benjamin sa...

Måste man? Hur många då?

lars sa...

Hej benjamin. hoppas att det går bra med ditt bokprojekt. Jag skämtar ju givetvis angående det där med rutorna, men jag har kännt mig lite sopig när jag bara kunnat ha mex fem rutor per sida. Många andra verkar inte ha några som helst problem med att smälla upp tjugofyra rutor på ett uppslag. Personligen föredrar jag ändå att begränsa mig till cirka tre eller fyra per sida. Man vill dock ha valmöjligheten att göra annorlunda.

Benjamin sa...

Nu när jag tänker på det gjorde jag faktiskt en sida med elva rutor för ett tag sen, så då borde jag ju ändå kvalificera. Den där GG Allin-idén verkar cool förresten