söndag 29 juni 2008

Lars: Civilisationskritikern


Idag blev skolans årsbok rescenserad i Helsingborgs Dagblad. Som ni kan se fick många elever strålande omdömmen. Detta ger mig mal på kvarn till det bokprojekt som jag arbetar med för tillfället. Snart är jag klar med den andra delen av tre. Det är max en veckas arbete kvar nu.

9 kommentarer:

Oskar Forsgren sa...

Härligt! Hur tjockt blir albumet? Får du betalt i en klumpsumma eller är det efter försäljning, hur funkar det?

lars sa...

När jag gick ettan pratade jag och Fabian om hur kontraktet skulle fungera. Normalt får man hälften utav sin royalty innan boksläppet, men då de är ett litet förlag så kan vi inte göra så. Royaltyn ligger på 25%. Detta är mycket men i och med att jag gör en stor del själv, såsom textning layout och omslag så minskar ju omkostnaden. Det är ju inte heller så många som arbetar på förlaget.
Jag vet inte hur tjockt albumet blir, men det borde ligga på närmare eller en bit över nittio sidor. Jag har lite ångest över om jag kommer hinna. Jag har gjort strax över femtio sidor nu.

Iona Rosin sa...

Hejsan! Iona här!

Hittar ingen gästbok så jag skriver en kommentar istället. :) Jätteskoj att ha fått träffa dig på midsommar och jag måste säga att jag är grymt imponerad av det arbete jag hittar här i din blogg. Du har verkligen blivit sjukt duktig (och duktig var du ju redan på "vår tid".)

Lova att höra av dig när ditt album kommer ut, för jag vill köpa det. :D

Om du vill se vad jag har pysslat med - och pysslar med - så är du välkommen kika in på min hemsida: Willkommen zu Zimmer 9651 Den är under konstruktion, men där finns lite smått och gott att titta på i alla fall.

Ha det nu superbra! Keep up the good work, som man brukar säga.

Kram Iona

lars sa...

Fasen vad roligt att höra av dig Iona. Det var väldigt roligt att träffa dig igen efter så lång tid.

Jag ska kolla in vad ni pysslar med så snart jag kan... Nej föresten. Nu direkt.

Sara Hansson sa...

Kul med recension och ännu roligare med album! En fågel viskade att det skulle komma till bokmässan. Stämmer det? Jösses vad snart...!

lars sa...

Det är inte till bokmässan utan till SPX. Jag känner mig ändå lite orolig för tiden. I höst försvinner minst en hel månad på grund av att jag arbetar som tdningsbärare och på kyrkan samtidigt. Men däremot skulle väl du och tre andra komma ut med en gemensam bok till mässan?

Oscar Hjelmgren sa...

Men varför stod det i recensionen att du gör strippar? Där var de väl ändå lite fel ute...

lars sa...

Det verkar som om dom tror att serier och seriestrippar är samma sak. Kanske tror dom att en stripp är en kort serie. Jaja dom menar ju i alla fall väl.

Oscar Hjelmgren sa...

Det får vi allt hoppas!