fredag 20 mars 2009

Boken är klar

Vi skickade iväg boken till tryck i förra fredagen. Det är releasefest den andra April i Stockholm och den nionde i Malmö. Jag kan tyvärr inte visa några bilder i och med att jag inte har en scanner, men jag blev väldigt nöjd med omslaget.

7 kommentarer:

Oskar Forsgren sa...

Men det blir en släppfest på Small Press Expo också eller? Vilken dag i så fall?

lars sa...

Hej Oskar. Vi kommer givetvis att vara på SPX, men det blir ingen fest för boken. Det är så enormt mycke annat festande för andra böcker där så det vore nog osmart.

Otroligt att du faktiskt kollar in min blog då jag aldrig uppdaterar den. Anledningen är att jag varken har en scanner eller dator. Det käns för min del lite menlöst att fylla en serieblog med bara text.
Jag hoppas att vi ses i Stockholm senare.

Oskar Forsgren sa...

Jag ska på SPX, vilka dagar ska du vara där?

Iona Rosin sa...

Så var kan man köpa boken? :)

Oscar Hjelmgren sa...

Jag kommer dit också, Lars! Vi får väl ordna nån liten inofficiell parkhängsfest för din bok. Blir hursomhelst skoj att ses där. Jag är en given köpare. Såg förresten din serie i Bild & Bubbla, kul! Hej så länge...

lars sa...

Hej alla mina älskade vänner! Iona. Du kan redan nu köpa boken via olika internetbokhandlare som till exempel Bokus. Oskar och Oscar. Jag vill verkligen komma upp till SPX. Den här gången så har jag ju en riktigt god anledning. Dels för min bok, men givetvis även för att träffa er. I värsta fall så kan jag låna pengar från min käresta. det skulle inte kännas bra men...

Iona Rosin sa...

Ah... I'm gonna buy your book! Jag är så stolt över dig. ^^