måndag 22 september 2008

Its been a while

Jag tror nog att jag kan hinna till min deadline. Enda problemet skulle vara om jag fick för mycket jobb på mina händer. Allting känns jävligt otryggt nu när man är arbetslös. Jag fick en hygglig summa för min tid på kyrkogården, men istället för att spara så har jag slösat... och slösat. Fan att öl på puben ska va så satans dyr. Alkoholen stjäl dessutom enorma mängder med tid.

3 kommentarer:

Iona Rosin sa...

Det var kul att se dig aktiv här igen. Det har varit så tyst ett tag. Så, hur går det för dig? Är det din bok som snart skall vara klar?

Ha det fint!
Iona
iona.se

lars sa...

Jag har ingen dator eller scanner så det är därför som jag inte har lagt ut något mer än. Det går däremot bra med serien. Jag hoppas att det flyter på för din del också. Jag träffade Linda Ärlevik och hennes kille för ett tag sen. Hon ska bo i Barcelona i tre månader. Det ska vara som en prövoperiod, då hon har funderat på att flytta dit permanent.

Iona Rosin sa...

Jag är nyfiken på vad du använder för metod då du tecknar dina serier. Det ser ut som vektor-grafik? Använder du wacombräda, eller är det analogt?

Hoppas att allt är bra med dig!
Kram
Iona

http://iona.se/blog.php