lördag 19 juli 2008

torsdag 17 juli 2008

En alternativ död


Jag har avslutat den första delen i en rad ensidersserier om GG Allins död. Förhoppningsvis så kommer jag att hinna med att göra mer än två innan jag måste återgå till textningen utav Dödvatten. Jag var orolig att det stora antalet rutor inte skulle funka ihop med min tecknarstil, men jag tycker att resultatet faktiskt blev okey. Man måste kunna göra många rutor per sida om man ska kunna kalla sig serieskapare.

måndag 14 juli 2008

Två nere och ett kvar.

Ett enda kapitel kvar. Äntligen klar med tecknandet utav Dödvatten. Nu återstår endast textning och finputs i datorn. Innan jag börjar med det så måste jag dock fixa några sidor till Denimzine. Helst fyra stycken. Svårt att klämma in en hel story på en enda sida.

tisdag 8 juli 2008

Ebb och flod


Drömscenariot tar lite längre tid än vad jag hade räknat med. Det blev nästan dubbelt så långt som jag trodde. Så kan det vara ibland. Nu kände jag att det ändå var dags att faktiskt uppdatera bloggen, så jag visar en halvsida utav serien. Speglingen i rutan blev jag i slutändan hyggligt nöjd med. När man väl började pensla så föll bitarna på plats.